Warning: file_get_contents(http://dbweb.hu/data/copyright.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /usr/www/users/komplew/www.waitl.hu/config.php on line 86
The Waiter Line
Warning: file_get_contents(http://dbweb.hu/data/copyright.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /usr/www/users/komplew/www.waitl.hu/config.php on line 86
The Waiter Line
   
 
 

Bemutatkozás

Az Waiter Line Kft. egy fiatalos, lendületes csapat, akik maximális szaktudással és több éves szakmai tapasztalattal állnak Partnereik szolgálatában.

Tevékenységi körünk rendezvényekre és egyéb eseményekre, vendéglátó egységekbe történő vendéglátóipari munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés. Szolgáltatásaink kiterjednek a munkaerő toborzástól elkezdve, a kiválasztáson, képzéseken keresztül az adminisztráció és a bérszámfejtés területeire is.

Segítséget nyújtunk abban, hogy a Partnereink válláról levegyük a terhet, és ezáltal egyszerűsítsük munkájukat! Előző cégünk, a Staff For Party Kft. is ezzel a tevékenységi körrel működött, így természetesen a megfelelő rutinnal és szaktudással rendelkezünk. Cégünket újra szerveztük, hogy a most érvénybe lépő munkaügyi törvényeknek és szabályoknak mindenben megfeleljünk.


1. Munkaerő-kölcsönzés

Lényege, hogy a kölcsönzéses konstrukcióban foglalkoztatott munkavállaló nem kerül a cége állományába, ezzel megkímélve Önt a ki-és beléptetéstől, állományba vételtől, bérszámfejtéstől, egyéb munkaügyi feladatoktól. Gyors és rugalmas szolgáltatás, melynek időtartama 5 órától, akár több hónapig tarthat.

Mikor lehet szüksége erre a szolgáltatásunkra?
  • Munkaerő kiesés esetén: betegség, szabadságolás, vagy más okból adódó munkaerő-kiesés esetén
  • Egy adott projekt, feladat, rendezvény ellátására
  • Cége szezonális tevékenységet folytat és a munkaerőigénye nem folyamatos
  • Adminisztratív munka megnövekedése esetén
  • Költségcsökkentő megfontolásból: kevesebb fix költség, költségszámla
  • Cégénél érvényben levő létszámstop esetén

Igényeinek leginkább megfelelő, személyre szabott megoldásokat kínálunk A kölcsönbeadóval munkaerő-kölcsönzés céljából létesített munkaviszonyra a Munka Törvénykönyvének szabályait kell alkalmazni.

© 2014 Minden jog fenntartva.